mandag 28. januar 2013

Scrapomaniatreff

2013 har begynt som et GODT SCRAPPE ÅR! Måtte det vare året gjennom...

I helga var jeg på scrappetreff med Scrapomania rett her oppe i "bakhagen".
30 scrappeglade jenter/damer, lassevis med utstyr, stash, papir, shopping (av nødvendigheter...he he) snop, latter og glede! Et utrolig kjekt treff hvor jeg møtte flotte og kreative damer, som alle villig delte sine teknikker, smarte triks og ideer. Jeg håper det ikke er lenge til vi møtes igjen!

På treff som dette blir en ofte litt handlingslammet i oppstartsfasen... da skal en sjekke hva som fant sin vei ned i kofferten (og div antall kasser), hva andre har med i sine spennende esker, hvor mange nye Copics tusjer Sylvia har fått seg siden sist, og hva en kanskje står i fare for å mangle av dilldall...ja slik at en gjerne begynner med litt shopping. Deretter er veien kort ned i godteriposen, og vips; en ide om en LO er plantet.
En "ferdig" LO på et treff kan gjerne ta både en og to dager... Ja; for det er jo så gøy å se hva andre gjør, be andre om nyttige innspill til hvordan stasjet skal danderes på egen LO og har Sylvia et fint stempel som kan brukes?

Resultatet fra første kveld og morgen er;
Så en artig liten sak fra lørdagskvelden;


Så stoppet kreativiteten litt opp. Men jeg var så helldig å treffe Henrikke; ei sprudlende jente med mange talenter. Jeg fikk låne noen søte stempler, og da var jeg sysselsatt noen timer. Men Henrikke var ivrig etter å få igang kreativiteten min igjen og pushet meg på å påbegynne et kort. Her måtte jeg rett og slett be om litt hjelp...hun lærte meg om kort med flere lag. Når kortet er ferdig; ja da skal jeg legge det ut på bloggen her. Inn til da får dere ta en titt innom Henrikkes fine blogg

Vi sees plutselig :-)


2 kommentarer:

  1. Hei Julianne :-) Så fine LOane dine blei. Berre lekkert!! Du vil ikke ta deg en lørdagskveld med scrapping snart vel?? Det va jo så kjekt, eller kanskje vi bare skal farge?? E hadde det så kjekt med deg i helga! Stor klem

    SvarSlett
  2. Hehe måtte le litt for meg selv no ja ;-) .
    Kjempefine LOer du laget! :-) . Har tydeligvis vært i min egen verden den helgen for jeg hadde ikke fått med meg at du hadde laget den første LOen du hadde bilder av :-O :-) .
    Bare vent til neste gang, så kanskje der er flere tekstempel, takket være et kjekt gavekort vunnet på scrapomania ;-)

    SvarSlett