onsdag 24. oktober 2012

Tiden som gikk...

Det er litt dumt og åpne alle mine blogg innlegg med "tiden har gått"... Men det er faktisk slik det føles. Har vært svært liten aktivitet på "Mitt Rom", men desto mer aktivitet på "shoppe fronten".. he he. Litt godis har det blitt, til tross for at kreativiteten har vært på bånn.

For noen uker siden bestilte jeg en stempelpakke fra Magnolia klubb. Venter fortsatt på pakken, har sendt e-post, men ikke fått svar. Lurer på hva som skjer? Er nemelig svært klar for nye Magnolia stempel igjen. Noen som har erfaring med handel fra Magnolia?
Tror forresten at det må bestilles noen nye Copics tusjer fra det store utland igjen også, ja før prisene stiger ytterligere.  

Tidlig i høst koset jeg meg med å lage bursdagskort til Godjenta Hanna Brukte bare Pion Design papir. Et søtt Magnolia stempel og mine Copics tusjer. Ja; alle mine favoritter!


Her er Hanna og meg, glad for å ha ei så god "tantejente"
Til helga er det "Scrappetreff" i Spjelkavika. Denne gangen ble det ikke til at jeg meldte meg på, men jeg tar med godt selskap og stikker innom på "shopping" og ser hva de flinke jentene lager !

Til neste gang tiden har gått; ha det fint, vær kreativ!
 

2 kommentarer:

 1. Hei... og takk for ei fin scrappehelg. Mye fint i bloggen din! Legger meg til som følger! :)
  Sissel

  SvarSlett
 2. Ja; tusen takk for ei super scrappehelg!
  Så gøy å få en følger til her inne!
  Har vært "inne hos deg" og tittet rundt, du har laget masse fit da! Du vil nok bli scrapliftet :-)

  SvarSlett