fredag 4. februar 2011

Kose Gutt

Har hatt litt tid oppe på Mitt Rom denne uka. Det er så greit at "scrappe-sperra" begynner å slippe taket. Denne uken var vi til fotograf med Teodor. Vi var hos Fo2grafisk, og målet var noen forsinkede 1 års bilder, det blir altså 1,5 års foto. Men Teodor var sliten og lei, så det ble ikke så mange blink-skudd. Her har jeg skrappet et av prøvebildende, uredigert fra Fo2grafisk.

Papirene er fra Making Memories, Paper Reverie - Brun antique. Fant mange papir i samme serien, så ikke bli overrasket om det kommer flere LOer i samme stil. Ellers er det alfabeter fra Thickers, halvperler fra Kort og Godt. Den store blomsten er fra Prima, men er faktisk sprayet med Glimmer Mist i fargen cinnamon. Måtte gjøre det, for ellers var blomsten uforskammet glitrende. Har ikke fått helt til dette med blomster på LO. Men jeg surfer rundt på nettet og vil studere det alle de dyktige scrapperne legger ut av info.

Nå er helgen kommet, og vi skal kose oss masse! Og; jeg tror det blir litt scrapping, for Mattea-jenta-vår har bursdag til uka, og da må tante ha scrappet et kort :-)

Ha ei super Helg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar